Party tonight ladies!

Skrivet den: 2009-02-28 Klockan: 18:26:27
God kväll Bloggen!
Hoppas ni haft en trevlig lördag och så :) Ikväll blir de party, eller ja, hyffsat lugnt eftersom det är träning i morgon. Men dansa satan ska jag ;) Så snart kommer Linda och vi ska fixa till oss sen ska vi möta Ralf på knutan, dra till Busch ett tag sen få vi se vad som händer=)

Nej nu kallar vågtången ;)








 

Back in business!

Skrivet den: 2009-02-24 Klockan: 21:40:07
hello people!

Då var jag tillbaka efter en veckas semester! Gissa om det är kul att åka skidor! Blev dock en massa roliga vurpor haha! Ska försöka få tag i några bilder från Ralfs bror och deras pappa=)

Har inte mer att säga nu, hoppas att ni hade en fin vecka!
Nu ska jag fixa mina naglar! lägger upp bild sen=)

Ciao

Så tomt

Skrivet den: 2009-02-13 Klockan: 21:36:09
Utan mina katter. Det kändes jättekonstigt när jag klev innanför dörren och där inte var någon som jamade eller kom fram till mig. Hoppas bara de inte glömmer mig till jag kommer hem, haha.

Detta blir nog det sista inlägget innan sälen, tråkigt nog nu när jag jag åker till sälen. Tråkigt när läsarantalet börjat öka. Hoppas folk fortsätter läsa när jag kommer hem.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan packa det sista.

Om inget annat får ni ha en fortsatt bra kväll och sportlov ni som har det!

Puss på er!

Friday

Skrivet den: 2009-02-13 Klockan: 13:55:53
Så, nu är jag i nyvång och lämnar mina små älsklingar. De ska ju stanna hos familjen till nästa söndag eftersom jag ska till sälen och åka skidor, är väldigt nervös inför det! Är bara tråkigt att jag inte får se mina katter på ett tag, och hoppas de sköter dig, för vill inte se att mamma har stoppat upp dem för de har varit busiga! Just nu springer de runt som galningar, men det är väl efter bilresan antar jag, så de lugnar sig nog snart.

När jag är i sälen så blir det inte så mkt bloggande antar jag. Har ju inget mobilt bredband och är inte säker på om det finns någon dator där vi ska bo. Så ni får hålla ut med uppdateringar till jag kommer hem. Hoppas det inte gör något =)

Nu får jag nog leta reda på var kissarna tog vägen innan de hittar på jävelskap!

puss på er!

Ralf fjäskar

Skrivet den: 2009-02-13 Klockan: 00:28:28
Hemma igen!
När jag hämtade upp Ralf på knutan satte han sig i bilen och hade världens mest tillgjorda leende och drog sedan fram en ask med en av mina favoritchoklads sorter. Så frågade han med fjäskig röst om jag älskade honom. Han hade nog lite skuldkänslor för att han blev så arg i morse för att jag snodde hans strumpor, löjligt va? Så han kände att det var läge att fjäska för mig så jag orkar stå ut ett tag till med honom! haha.



Har jag stått ut med honom så här länge klarar jag nog ett tag till, eller vad tror ni?

Nu ska jag masa mig i säng!
Sussa sött!

Ralfs alla <3 dags present

Skrivet den: 2009-02-12 Klockan: 23:47:50
Ralf blev lite sur för att jag köpt något till honom och inte berättade i bloggen. Hur dum tror han att jag är? haha
 Han blev även sur för att han inte hinner köpa något till mig. Men det gör inget, jag behöver inget av honom mer än massa kärlek och pussar!
Men jag kan ju inte berätta för er vad jag köpt så jag kan ju alltid visa er! hihi
 Och här kommer den!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v



Fint va?:D

Nej ni får inte veta vad det är! Och Ralf får vänta med att öppna det till på lördag!
Snart dags att hämta honom by the way

Sayonara babes!

Inte det lättaste!

Skrivet den: 2009-02-12 Klockan: 21:02:03
Det där med acrylnaglar var inte det lättaste att göra. Ändå har jag youtubat som en galning om hur man gör, det ser då betydligt lättare ut än vad det är. Men skam den som ger sig! Jag ska nog se till att få rätt på det! Dock blir det inte så mycket övande nästa vecka, blir övning på att åka skidor istället, Något jag aldrig gjort innan så det ska bli spännande =)

Nu blir det lite tv-tittande!

Pussisar!

Killer shoes!

Skrivet den: 2009-02-12 Klockan: 16:04:41
Hej hopp bloggen! Nu har jag varit iväg en sväng, åkte till Nyvång och hämtade lite cash så jag kunde köpa en alla hjärtansdags present till Ralf. Så svårt det är att hitta något. Tyvärr kan jag inte skriva vad jag köpt ifall han läser så ni får vänta med att få veta. Förutom det så köpte jag ett par skor som är så snygga att jag inte vet var jag ska ta vägen!


Are'nt they just to die for?!

Sen hade mitt acryl kit kommit med posten idag så tänkte prova det nu och se hur det funkar!



Nä nu har top model börjat!

Ciao pumpkins!

Thursday

Skrivet den: 2009-02-12 Klockan: 12:53:11
Ett år har gått sen du lämnade denna jord. Dagen i skolan som vi fick veta vad som hänt kommer aldrig glömmas. Även om vi aldrig var de bästa vänner, var du ändå en klasskamrat som man brydde sig om, och ingen ville att du skulle ryckas ifrån oss så snart. Vi hade precis börjat planera vål skolresa. vår student, allt vi skulle göra tillsammans innan vi skulle skiljas åt och komma ut i den stora världen. Inget av detta fick du uppleva. Men jag tror att du fanns där, tittande på oss från himlen.
Idag ska jag tända ett ljus och hålla en tyst minut för dig Emelie, en ung människa vars liv rycktes från oss alldeles för tidigt.

Rip Emelie Larning
22/5 1989 - 12/2 2008

New shoes!

Skrivet den: 2009-02-11 Klockan: 19:09:04
Åh vad skönt att vara hemma igen!  Det var en mysig dag med mormor, Fick middag innan vi åkte till Familia för att köpa skor till mig. Hon bjöd på kalops och det var JÄTTEGOTT! Väl på Familia var det inte lätt att hitta några skor som skulle passa till sälen. Det var ju så noga att jag inte skulle frysa om fötterna, haha! men när vi väl kom till Deichmanns skor så hittade Jag ett par som jag tyckte var fina och kändes sköna med. Sen hittad jag en massa andra par som jag bara MÅSTE ha till våren, de var helt galet snygga! förhoppninsvis köper jag de innan jag far till sälen.



Fina va?!

Snart dags att göra vid sig och dra till träningen!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Wednesday

Skrivet den: 2009-02-11 Klockan: 10:17:45
Hola people! Allt väl med er idag?  Som vanligt sov jag gott till den lilla marodörkatten kom och skulle klampa rundor på mig. Men det är rätt mysigt. Den andra katten är inte lika kelig.

Idag när jag lämnat Ralf är det tänkt att jag ska hämta upp min lilla mormor för att vi ska hitta ett par vinterkängor till nästa vecka. Hon ville inte att jag skulle frysa om fötterna  haha. Hon är så gullig min mormor. Har ju alltid varit hennes lilla tös =)

Nä nu ska jag försöka klä på mig och få lite smink i ansiktet så man ser ut sm en vanlig dödlig människa och inte en zombie haha!

Vi hörs sen så ska jag visa bilder på mina nya skor!

xoxo

My perfect life

Skrivet den: 2009-02-10 Klockan: 23:07:27

God afton!

Allt bra med er denna tisdagskväll?
Själv sitter jag i soffan och kollar på Viktoria Silvsteds My Perfect Life. Pretty enternaining=) kollar samtidigt på lite bilder från i somras då jag fick infallet att bli brunett. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår. Det enda jag vet är att jag ska spara på det så det blir långt. Funderar på att slänga i lite mer ljusa slingor inom kort med. Vad tycker ni?




Ska jag köra på med blont ellre passar brunt bättre?=)


Har lyckats lösa det med hur jag ska göra med mina katter när jag ska till sälen, Thank God! Mamma och pappa har gått med på att passa dem under veckan då jag och Ralf ska åka skidor i sälen. Enda kravet var att katterna skulle sova på mattias rum för mamma ville inte ha katter i sängen när hon sov. DEAL! Skönt att ha det ur vägen iaf =)

ha en fin kväll sötnosar!

Tuesday

Skrivet den: 2009-02-10 Klockan: 10:50:24
Godmorgon! Sovit gott? Jag gjorde det till den lilla katten kom och skulle gå fram och tillbaka över mitt ansikte och skulle kelas. Men det är ju rätt mysigt det med.

Well, har precis kommit ut ur duschen, och ska nu köra ner ralf till knutan sen till nyvång.

Ni får ha en bra dag sweetys!

Måndag kväll

Skrivet den: 2009-02-09 Klockan: 22:43:04

Hej allihopa!
Har ni haft en bra dag? Min har varit väldigt lugn. Ganska skönt efter min tuffa helg.
Nu på kvällen stack jag lite snabbt till karaten för att kika in bara. Och nu sitter jag här i soffan och kollar på Jordan rättsläkare och äter knäckisar  ( knäckemackor). Väntar på att Ralf ska komma hem. Han jobbar sent denna veckan så har är hemma vid tolv gissar jag på. I morgon ska jag hem till Nyvång för att tatuera. Har kund både på för och eftermiddag.


Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll


xoxo

Landslagsläger och burkkissande

Skrivet den: 2009-02-09 Klockan: 13:33:58
Hello people!

Måndag eftermiddag och jag sitter i soffan. kan knappt röra mig efter helgens bravader.
Karatelandslaget höll ett öppet läger där de skulle ta ut folk till utvecklingstruppen som sedan har en chans att få en plats i landslaget. And guess what?! både jag och min lillebror kom med! superroligt.
Träningen var bra och väldigt jobbig. Hela kroppen ömmar just nu och man känner att man lever.
Ett stort minus var deras lokal. Cirkulation var något som inte excisterade, när alla började svettas så blev det så fuktigt där inne att det rann på väggarna! Så äckligt!
Sen hade de träningsmattor med hål i. En helrenovering hade inte suttit helt fel!

Och om vi går över till burkkissandet. Det var nog det hemskaste jag vart med om. Under första passet på söndagen kom det en dam och två män från riksidrottsförbundet gissar jag på. De var där för att göra dopingtest. Hell no tänkte jag när de skulle välja ut folk att göra det. Det var tre tjejer och tre killar som skulle göra det. Så pekade hon på mig och Emma topalovic, och jag bara " SHIT", som tur var sa jag inte det högt. Det var bara att gå med på det, har ju ändå inget att dölja så. Men att kissa i en burk är inget lockande. När jag väl var kissig och skulle kissa i burken var jag tvungen att göra det med dörren på glänt för att damen skulle ha koll på om man hade något fuffens för sig, hallå prestationsångest! Jag har jättesvårt att kissa när någn är med, sen att man ska försöka sikta i en burk gjorde ju inte saken bättre! 
Så första kisserundan gick inge vidare. Man skulle kissa 75 ml, men jag kissade bara 25 typ. så jag var tvungen att dricka massor för att sedan kissa i en burkjävel till! Dock gick det bättre denna gången, nästan för bra haha. Sen skulle man hälla det i två olika glasflaskor och godkänna om man fick forska och greja med mitt urin. " kör på" sa jag, kan mitt kiss vara till nytta så varför inte.
Så nu väntar jag på provsvaren som ska poppa ner i brevlådan om några veckor.

Nu ska jag försöka göra något vettigt, fixa käk kanske?

Have a nice day pumpkins! 

Välkommen till min nya blogg!

Skrivet den: 2009-02-09 Klockan: 13:04:07

RSS 2.0