Gratisskor!

Skrivet den: 2009-03-16 Klockan: 14:50:01
Hittade precis en sida där man kan samla poäng och byta in dem till presentkort på skor hos Din Sko, Bianco, Nilson och Jerns!
Detta är adressen dit: http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=5179 . Så gå in där och börja samla poäng så har du snart ett par skor på väg hem till dig!!!

Lördag

Skrivet den: 2009-03-07 Klockan: 17:39:10

Tjosan hoppsan!
 
Då var man hemma efter en dag först i nyvång för att gadda, sen ett besök hos Ralfs pappa för fika. Ralf är dock kvar där för han kollar fotboll, men efterson jag ska till louise ikväll så var jag tvungen att åka hem för att göra mig i ordning. Kommer inte vara där hela kvällen utan jag ska hem sen, så det blir en nykter kväll. Men man vet ju inte vad sm händer när man kommer hem ;) Jag och Linda kanske tar en sväng på stan eller så. Vi får se. Vad är era planer för kvällen? Lugnt framför melodifestivalen eller party ?=)

Nä nu ska jag fixa håret!

Puss på er! 

Bloggdesign

Skrivet den: 2009-03-06 Klockan: 17:43:35
Någon som vet någon som är trustworthy att ordna till en snygg blogg design? denna är ju inte den roligaste precis haha!
Kom gärna med tips om ni vet någon=)

Hemma igen!

Skrivet den: 2009-03-06 Klockan: 15:42:58
Well people! Då var man hemma får arbetsförmedlingen igen. Fick en jättetrevlig handledare, och allt gick bra. Så nu hoppas jag att det inte dröjer länge innan jag får fatt i ett jobb! Vill så gärna börja tjäna pengar! Känner mig helt utfattig.

Nu börjar snart top model. Någon mer som ska kolla?=)

Puss sötnosar

Fredag

Skrivet den: 2009-03-06 Klockan: 11:25:32

God förmiddag bloggen!

Thank God its friday eller hur säger man? haha. Enda anledningen till att jag längtar till helgen numera är för att jag kommer se lite mer utav Ralf. Även om han jobbar mellan 8-16 som alla andra så blir det lite annorlunda med tanke på att han jobbar i Köpenhamn. Men förhoppningsvis så blir det en flytt till Stockholm till hösten om han får jobb på samma företag som hans bror jobbar på. Då blir där nog mer tid att ses på. Men tills dess är det bara att hålla ut.

Vad ska ni hitta på idag då? Själv ska jag gå ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig som arbetslös. Något som jag skulle ha gjort för längesen, men jag är den som gärna skjuter upp saker.

Berättar sen hur det gått på arbetsförmedlingen!

ciao bellas!

Följ min blogg med bloglovin

Skrivet den: 2009-03-05 Klockan: 12:13:11

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/582371/elajnspalace?claim=x4sbbytsuqm">Följ min blogg med bloglovin</a>

Torsdag

Skrivet den: 2009-03-05 Klockan: 11:14:03
Hej alla söta läsare =) Hoppas allt är bra ! Själv är det kanon. Vaknade upp med ett strålande humör. Hyffsat väder där solen skiner igenom molnen då och då =).
Idag händer det inte så mycket, fick återbud av Jimmy som skulle kommit ikväll och tatuerat sig, men fick förhinder. Så ikväll blir det myskväll med film och lite thaimat. känns som att vi behöver en sån kväll där vi bara ser en film och håller om varann.
Vad ska ni själv göra idag/ikväll?

xoxo

Desperate housewifes ikväll!

Skrivet den: 2009-03-03 Klockan: 20:44:45

Halloj bloggen!

Allt bra? Själv är det kalas! Depserate Housewifes har ju säsongspremiär ikväll. Som jag har längtat efter detta! Någon mer som ska titta? Jag ska iaf vara bänkad!

hoppas ni får en trevlig kväll =)

Puss

RSS 2.0